שקדי חזיר בגריל במרינדה אסייתית
שקדי חזיר בגריל במרינדה אסייתית היא מנה עיקרית אסייתית. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 1114 קלוריות , 190 גרם חלבון ו -32 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 51% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, חומץ יין אורז, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ירכי עוף במרינדה אסייתית , חצילים במרינדה אסייתית , וקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים בקערה בינונית את הסויה, חומץ יין האורז, רוטב הצ'ילי, הג'ינג'ר, השום, בצל ירוק וגרידת התפוז.
מניחים את החזיר במיכל גדול או קערה ויוצקים את המרינדה על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומניחים לשעתיים בטמפרטורת החדר, או לילה במקרר.
מוציאים את החזיר מהכלי, שמים את המרינדה בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש ושומרים אותו לזילוף על החזיר בעת ההגשה. *אזהרה: יש להביא את הנוזל הזה לרתיחה כדי להרוג כל חיידק ממיצי בשר נא.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מפזרים את החזיר בנדיבות בזרעי הכוסברה הטחונים ומניחים על הגריל שחומם מראש. משחימים אותו מכל הצדדים ואז מעבירים אותו לחלק קריר יותר של הגריל כדי לבשל אותו לעשייה הרצויה, בערך 10 עד 12 דקות.
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שפורסים. פורסים את בשר החזיר על הטיה ומניחים על צלחת הגשה.
מגישים מכוסה במרינדת הסויה המבושלת השמורה.