שקדי חזיר עם רוטב פטריות מרסלה
שקדי חזיר עם רוטב פטריות מרסלה דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 238 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שקדי חזיר, פטריות שנטרל, רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 89%. מתכונים דומים: שקדי חזיר עם רוטב פטריות מרסלה, סטייקים עם פטריות, רוטב מרסלה ושקדי חזיר ברוטב מרסלה.
הוראות
בקערה קטנה משלבים פטריות מיובשות ומים חמים; לְהַפְרִישׁ. בקערה נוספת מערבבים את עשבי התיבול היבשים, אבקת השום, 1/4 כפית מלח ופלפל.
במחבת גדולה משחימים קציצות ב-2 כפות שמן מכל הצדדים.
מוציאים מהמחבת ושומרים חם.
באותה מחבת מטגנים את הפטריות והבצל הפרוסות בשמן הנותר עד שהפטריות משחימות.
מוסיפים את היין, המרק ושאר המלח.
מסננים פטריות שנטרל; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; להוסיף בשר חזיר.
מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שמדחום מצביע על 145°.
מוציאים את החזיר ומניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
פורסים בשר חזיר ומגישים עם רוטב.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.