קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

שקד צלוי ותפוחי אדמה אדומים

שקד צלוי ותפוחי אדמה אדומים
שקדים צלויים ותפוחי אדמה אדומים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 806 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -48 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם מרק בקר, שיני שום, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק בשר בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , שקדי חזיר צלוי טעים עם פטריות וסלט עגבניות , ושקדי חזיר עם פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס .

הוראות

1
חותכים חריצים קטנים בשקדים; מניחים פרוסת שום בכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
שלב טימין וכפית פלפל; לשפשף על בשר בקר. במחבת משחימים בשר בקר בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים בתבנית צלייה קטנה ורדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מפזרים תפוחי אדמה עם הפלפל הנותר; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוציאים לתבנית הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים מרק בהדרגה למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים על בשר ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-40 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) ותפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה