קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו

שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו
הלזניה הלבנה של שרה קייט Gillingham-ריאן עם פטריות ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פטריות, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה, שרה קייט Gillingham-Muhammara של ריאן, ו שרה קייט Gillingham-ריאן מייפל בייקון אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. חמאה 8-by-11 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להקציף באגוז מוסקט. להעלות את החום בינוני גבוה בהדרגה לטאטא חלב ומניה. מביאים את התערובת לרתיחה ולהמשיך לטאטא עד מעובה וחלק, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום ולתת מגניב, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים את Marsala, ביצים, ו 1 כוס (4 עוז / 125 גרם) של fontina עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל לבן. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את כרישה וsauté רק עד שנבל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את פרושוטו ובזיליקום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מורחים על 1 1/2 כוסות של רוטב הגבינה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. כפית כשליש מתערובת הפטרייה באופן שווה על הרוטב, ולאחר מכן לארגן 4 של סדינים לזניה מעל. חזור על השכבות האלה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מורחים את הרוטב שנותר על השכבה העליונה, ואז מפזרים את פונטינה 3/4 כוס הנותרים ואת פרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
אופים עד העליון הוא זהב ואת המיצים מבעבעים, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
תן לזניה להתקרר במשך 15 עד 30 דקות, לחתוך לריבועים, ולהגיש מיד.