קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו

שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו
הלזניה הלבנה של שרה קייט Gillingham-ריאן עם פטריות ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פטריות, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה, שרה קייט Gillingham-Muhammara של ריאן, ו שרה קייט Gillingham-ריאן מייפל בייקון אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. חמאה 8-by-11 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להקציף באגוז מוסקט. להעלות את החום בינוני גבוה בהדרגה לטאטא חלב ומניה. מביאים את התערובת לרתיחה ולהמשיך לטאטא עד מעובה וחלק, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מהחום ולתת מגניב, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים את Marsala, ביצים, ו 1 כוס (4 עוז / 125 גרם) של fontina עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל לבן. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את כרישה וsauté רק עד שנבל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את פרושוטו ובזיליקום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מורחים על 1 1/2 כוסות של רוטב הגבינה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. כפית כשליש מתערובת הפטרייה באופן שווה על הרוטב, ולאחר מכן לארגן 4 של סדינים לזניה מעל. חזור על השכבות האלה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מורחים את הרוטב שנותר על השכבה העליונה, ואז מפזרים את פונטינה 3/4 כוס הנותרים ואת פרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
אופים עד העליון הוא זהב ואת המיצים מבעבעים, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
תן לזניה להתקרר במשך 15 עד 30 דקות, לחתוך לריבועים, ולהגיש מיד.