שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו
הלזניה הלבנה של שרה קייט Gillingham-ריאן עם פטריות ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פטריות, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה, שרה קייט Gillingham-Muhammara של ריאן, ו שרה קייט Gillingham-ריאן מייפל בייקון אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. חמאה 8-by-11 אינץ צלחת אפייה.
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך כ 3 דקות.
להקציף באגוז מוסקט. להעלות את החום בינוני גבוה בהדרגה לטאטא חלב ומניה. מביאים את התערובת לרתיחה ולהמשיך לטאטא עד מעובה וחלק, 10-15 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים את Marsala, ביצים, ו 1 כוס (4 עוז / 125 גרם) של fontina עד הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל לבן. תניח בצד.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
הוסף את כרישה וsauté רק עד שנבל, כ -3 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את פרושוטו ובזיליקום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מורחים על 1 1/2 כוסות של רוטב הגבינה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. כפית כשליש מתערובת הפטרייה באופן שווה על הרוטב, ולאחר מכן לארגן 4 של סדינים לזניה מעל. חזור על השכבות האלה פעמיים.
מורחים את הרוטב שנותר על השכבה העליונה, ואז מפזרים את פונטינה 3/4 כוס הנותרים ואת פרמזן באופן שווה מעל.
אופים עד העליון הוא זהב ואת המיצים מבעבעים, כ 45 דקות.
תן לזניה להתקרר במשך 15 עד 30 דקות, לחתוך לריבועים, ולהגיש מיד.