שרימפס וספגטי אגוזים
שרימפס וספגטי אגוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, ספגטי, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו שרימפס וספגטי אגוזים, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו ספגטי עם שעועית ופסטו אגוז אורן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים פסטה; מבשלים 7 דקות.
הוסף שרימפס למחבת; לבשל 3 דקות או עד שרימפס נעשים פסטה הוא אל דנטה.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית.
הוסף אגוזים למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
שלב 1/2 כוס חלב וקמח בסיר גדול, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים בהדרגה הנותרים 1/2 כוס חלב. מערבבים חרדל ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד התערובת מתחילה להתעבות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח ופלפל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תערובת פסטה סחוטה, גבינה ובזיליקום קצוץ, משליכים בעדינות לשלב.
מפזרים אגוזים ובזיליקום קרוע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.