קושיבינוני
מוכן ב16 דק.
מנות20
ציון בריאות30
מגזין

שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות

שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את עמילן התירס, שרי ומים. תניח בצד.מחממים ווק או עמוק, מחבת טיגון כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הוסף 2 כפית. של שמן בוטנים בזהירות להטות ולסובב את המחבת כדי להפיץ את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את השרימפס ומערבבים עד שהם ורודים בהירים אבל עדיין לא מבושלים דרך, כ 3 דקות. אל תבשלו אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה לצלחת.החזירו את המחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
טפטוף ב 2 כפית הנותרים. שמן בוטנים, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון הצדדים עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
מוסיפים את אפונה שלג ופטריות ומחזירים את השרימפס למחבת. מוקפץ עד אפונה השלג הם ירוק בהיר, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את המרק ומבשלים עד השרימפס הם אטומים לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.מערבבים בקצרה את תערובת קורנפלור כדי recombine, ואז לשפוך אותו לתוך המחבת. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה ומתבהר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את שמן שומשום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
9
מעבירים למנה חמה ומגישים מיד.
10
מגיש 4.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.