קושיבינוני
מוכן ב16 דק.
מנות20
ציון בריאות30
מגזין

שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות

שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את עמילן התירס, שרי ומים. תניח בצד.מחממים ווק או עמוק, מחבת טיגון כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הוסף 2 כפית. של שמן בוטנים בזהירות להטות ולסובב את המחבת כדי להפיץ את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את השרימפס ומערבבים עד שהם ורודים בהירים אבל עדיין לא מבושלים דרך, כ 3 דקות. אל תבשלו אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לצלחת.החזירו את המחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
טפטוף ב 2 כפית הנותרים. שמן בוטנים, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון הצדדים עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים את אפונה שלג ופטריות ומחזירים את השרימפס למחבת. מוקפץ עד אפונה השלג הם ירוק בהיר, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את המרק ומבשלים עד השרימפס הם אטומים לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.מערבבים בקצרה את תערובת קורנפלור כדי recombine, ואז לשפוך אותו לתוך המחבת. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה ומתבהר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את שמן שומשום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
9
מעבירים למנה חמה ומגישים מיד.
10
מגיש 4.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.