שרימפס ממולא אפוי עם סלסה וגוואקמולי
שרימפס ממולא אפוי עם סלסן וגוואקמולי עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו גוואקמולי ג'לפנו וליים ומטבל סלסה אפוי גביני, אידיוט שרימפס ואננס סלסה קסדילות עם פינה קולדה סלט אבוקדו, ו טבעות בצל ממולאות בגוואקמולי אפויות עם רוטב טבילה של צ'יפוטלה (וידאו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
להכנת השרימפס: פרפר השרימפס הגדול שומר על הזנב, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
להכנת המלית: בקערה גדולה שלבו את הצדפות, השרימפס, פירורי הלחם, הרוזמרין, הטימין, הבזיליקום, המלח והפלפל השחור ובחשו עד לאיחוד התערובת. מחלקים את התערובת באופן שווה למילוי כל שרימפס. לחץ 1 חתיכת מלית על כל שרימפס פרוס.
מניחים את שרימפס מלית בצד על גיליון אפייה.
להכנת הסלסה: בקערה בינונית שלבו את העגבניות, הכוסברה, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, השום, מיץ הליים, מיץ הלימון ושמן הזית. מערבבים בעדינות את התערובת עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים את הסלסה במלח, לפי הטעם. הניחו בצד.
להכנת הגוואקמולה: בקערה בינונית מועכים גס את האבוקדו במזלג ומערבבים עם הכוסברה הקצוצה ומיץ הליים הטרי. מתבלים את התערובת במלח, לפי הטעם.
מוציאים את השרימפס הממולא מהתנור ומגישים עם הסלסה הטרייה והגוואקמולה בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
![אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי]()
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.