שרימפס מעושן מרק גמביה עוף הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבעולי סלרי, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 150 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-13 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את המניה, לקלף שרימפס devein, הזמנת פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו; לכסות שרימפס, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
שלב קונכיות שרימפס שמורות, 8 כוסות מים, והבא 6 מרכיבים (דרך בצל) בתנור הולנדי גדול, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. להפריש מלאי כוסות 3; להתחמם. שמור את מלאי השרימפס שנותר לשימוש נוסף.
כדי להכין את גמביה, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על אש נמוכה; להוסיף 1/4 כוס שמן קנולה. לבשל במשך 2 דקות, מסתחרר למחבת מעיל. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה. בהדרגה להוסיף קמח שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה. להגדיל את החום בינוני; לבשל במשך 8 דקות או עד תערובת הקמח הוא בצבע קרמל, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 2 דקות או עד התערובת היא בצבע ערמוני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיפים עוף; מבשלים 7 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים בצל ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך פלפל); מטוגנים במשך 3 דקות. החזרת תערובת מניות למחבת; מוסיפים מרק ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים במיה ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור). מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
במיה
11
מערבבים שרימפס ופפריקה; לזרוק למעייל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים שרימפס; מטוגנים במשך 2 דקות או עד שהחסילון נעשה. מערבבים שרימפס לתוך תערובת במיה. השליכו את עלי המפרץ.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.