שרימפס Etouffee של השף ג'ון
אטופי השרימפס של השף ג'ון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, פפריקה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. נסו שרימפס המטונף של השף ג'ון ראגו, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו הלזניה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף פפריקה, טימין, אורגנו, פלפל קאיין, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל לבן, ופלפל שחור יחד בקערה קטנה.
מסננים שרימפס במסננת לפחות 15 דקות.
מעבירים לקערה מרופדת במגבות נייר וחסילון יבש במשך כ 3 דקות.
הסר מגבות נייר מן הקערה והשרימפס העונה עם 1 כפית מלח 1 כפית תערובת תבלינים. לזרוק למעייל שרימפס עם תערובת תבלינים.
חום שמן צמחי מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד שמן הוא עישון חם. לבשל שרימפס בשמן החם מבלי לערבב במשך 1 דקה; מערבבים, ומבשלים 1 דקה יותר.
מעבירים שרימפס לקערה גדולה.
בואו לעמוד עד צורות מיץ בקערה. מסננים מיצי שרימפס לתוך ציר עוף לסך 2 כוסות, הוספת ציר עוף יותר במידת הצורך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד שהחמאה מתחילה להשתזף בקצוות.
בצל מטגן, סלרי ופלפל ירוק בחמאה חמה עד שהתרכך, כ -5 דקות.
יוצקים בתערובת התבלינים הנותרים.
מפזרים קמח לתערובת ירקות וטחון עד בשילוב, 3 עד 4 דקות. מערבבים עגבניות; מבשלים עד מיצי עגבניות מתחילים חום על תחתית המחבת, על 3 דקות.
מקציפים מלאי לתוך תערובת ירקות, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט מופחת עקביות רוטב, 3 עד 5 דקות. מערבבים ברוטב ווסטרשייר ורוטב חם. מתבלים במלח לפי הטעם.
מערבבים שרימפס לתוך רוטב etouffee; תן להתבשל עד שרימפס מבושלים כל הדרך ולא עוד שקוף, על 1 דקה.
מקשטים עם בצל ירוק ואבק של פלפל קאיין.
יוצקים אורז בקערות גדולות ורדודות.