קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב

תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עשבי תיבול ושום בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב להתענג. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא פילה בקר, שמן זית, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק טנדרלואין בשומשום עם אננס, מנגו ופלפל אדום, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו סנאפר מצופה תפוח אדמה ועשב עם סלסה פלפל צהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 °F. לשפשף 1 כף שמן על כל חתיכת בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
חום 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה.
4
מוסיפים 1 חתיכת בשר לכל אחד; חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מניחים חתיכות בשר במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מערבבים 6 כפות שמן, שום, 2 כפות טימין ו 2 כפות רוזמרין בקערה קטנה. המעיל העליון ואת הצדדים של חתיכות בשר עם חרדל, ואז עם תערובת עשבי תיבול. צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רשם בשר 125 °F עבור בינוני-נדיר, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
העברה לצלחת.
8
בואו לעמוד 10 דקות.
9
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מפזרים עם הנותרים 1/2 כף כל טימין רוזמרין ומגישים עם פלפל להתענג.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק