תבשיל בשר חזיר ושעועית צרפתי איטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 4 מעריצים. גשו לסופר וקנו קילבסה, גזר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה מצוין. נסו תבשילי בשר חזיר צרפתי ותבשיל שעועית, תבשיל טוסט צרפתי מבושל איטי, ו תבשיל איטי של בננה פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון, חתיכות בשר חזיר ובצל על חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מניחים תערובת חזיר. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט שעועית וקילבסה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
נקניקייה
תוספות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
שכבת שעועית מעל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות.
5
מערבבים בקילבסה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 30 דקות יותר או עד מחומם היטב.