תבשיל בטטה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 360 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בטטות בקומקום גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מרתיחים בעדינות עד תפוחי אדמה יכול בקלות להיות פירסינג עם קצה סכין חדה, על 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
מסננים; מגניב מעט.
3
מקלפים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה; מחית. מערבבים פנימה חמאה וסוכר עד להמסת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים אננס, ביצים, וניל, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אננס
וניל
מוסקט
ביצה
מלח
5
כף לתוך 2-קט משומן. תבנית אפייה. למעלה עם מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.