תבשיל ביתי
למטה תבשיל ביתי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 546 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק קילבסה, ברוקולי, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל טאקו ביתי, תבשיל הודו וביסקוויט ביתי, ו תבשיל אטריות בשר בסגנון ביתי.
הוראות
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה, מטגנים את הבייקון עד פריך, על 10 דקות.
הסר את הבייקון ולהשאיר את השומן במחבת.
לאחר מכן מניחים את תפוחי האדמה, ברוקולי, סלרי, גזר, בצל בשומן בייקון, להפחית את החום בינוני ו לטגן במשך 5 דקות.
מניחים את הקילבסה על כל, כדי לאפשר את המיצים לטפטף מעל הירקות.
לטגן במשך 5 עד 10 דקות יותר, או כדי הרצוי רוך על הירקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מתפוררים את הבייקון השמור ומחזירים אותו למחבת ומערבבים לשלב.