זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו שעועית ותבשיל בקר (Estofado de Frijoles y Carne), עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), ו נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל, השום ומבשלים כ 4 דקות או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מעיל נתחי בשר עם הקמח ולהוסיף לסיר, ערבוב מדי פעם, עד מעט השחמה.
מוסיפים את רוטב העגבניות, מלאי הבשר, עלה דפנה, מלח, אבקת כמון ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד נמוך בינוני, מכסים ונותנים לו לבשל במשך כ 1 שעה ו 10 דקות או עד שהבשר רך.
נזיד בקר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יינות אדומים מלאים אלה הם הליווי המושלם לנזיד בקר לבבי. אתה יכול לנסות Lokoya Mt. וידר קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 349 דולר לבקבוק.