קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל בקר עם יין אדום

תבשיל בקר עם יין אדום
תבשיל בקר עם יין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 550 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש עלה דפנה, צ'אק בשר, בצל ועלים מרווה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר ביין אדום, ו תבשיל בשר בקר אדום.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים שליש מהבשר ועונה עם מלח ופלפל, ואז חומים היטב על כל הצדדים על חום גבוה בינוני, על 5 דקות; להתאים את החום אם הביטים בתחתית התבשיל לקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר את הבשר לצלחת. חזור 2 פעמים נוספות, באמצעות 1 כף שמן זית וחצי הבשר הנותר עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, על חום מתון עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים 1/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר, עד היין הוא התאדה כמעט, על 2 דקות. חזור על 3 פעמים נוספות, הוספת 1/4 כוס היין בכל פעם באמצעות סך של 1 כוס יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
החזירו את הבשר לתבשיל והוסיפו את 2 כוסות היין הנותרות, את המרווה, את שיני החלב ואת עלה המפרץ. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. לרפרף את התבשיל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הסר את המרווה, שיני עלה דפנה ומגיש את התבשיל בקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o