תבשיל בקר טחון בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך marjoram, בצל, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית.
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עם בצל ושום עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים שומן עודף.
3
מערבבים קרם של מרק פטריות, מרק ירקות, קוקטייל מיץ ירקות, שרי, ורוטב ווסטרשייר יחד בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל מיץ ירקות
מרק פטריות מוקרם
שעועית ירוקה כבושה
1/2 כוס צנוברים, קלויים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים תערובת בקר; מערבבים בתפוחי אדמה, תירס, אפונה, גזר, חתיכות פטריות, פתיתי סלרי, מלח, פלפל שחור, מיורן, ותימין. הגדר תנור נמוך, לכסות, ומבשלים עד ירקות רכים ורוטב התעבה, כ 8 שעות. אם העדיף, להגדיר את התנור על גבוה ומבשלים 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי סלרי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מרז ' ורם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים