תבשיל בשר צ'ילי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 439 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך תירס הקרנל, עגבניות משומר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל בקר, אורז וצ'ילי, תבשיל לחם תירס בקר צ'ילי, ו צ'ילי בקר (צ' ילי קון קרנה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את בשר בקר הקרקע עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
מחממים את שמן הזית במחבת נפרדת מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הפלפל הירוק ואפונה, ומתבלים עם אבקת צ ' ילי ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר מבושל, עגבניות, רסק עגבניות לתוך התערובת. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מערבבים הכלייה שעועית ותירס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
כפית 1/2 תערובת המחבת לתוך תבשיל תבשיל מוכן, העליון עם 1/2 רבעי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
שכבה עם תערובת המחבת הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכסים ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר כיסוי, העליון עם טורטיות וגבינה שנותרו. המשך לאפות 10 דקות, או עד גבינה מותכת וחום זהוב.