קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה

תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה
תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. לכי לחנות ותקני קרם, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופלה שוקולד ללא ביצים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו בייקון, ביצה וחשיש כריך גבינה בגריל חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להסיר בייקון מחבת, ולהתפורר. להשליך טיפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 1 בצל כוס ושום למחבת; לבשל במשך 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את תפוחי האדמה; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בייקון מתפורר, 1/4 כוס גבינה, בצל ירוק, שמנת חמוצה, מלח, פלפל, ומרק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר תבשיל מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
9
אופים תבשיל, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מבעבע סביב קצוות וגבינה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות