קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות98
מגזין

תבשיל טלה אביבי

תבשיל טלה אביבי
תבשיל טלה אביב הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 941 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 62% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם לחג הפסחא . אם יש לכם חרדל דיז'ון חלק, גזר, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 97% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל טלה ופטריות , תבשיל טאג'ין טלה , והסודלתבשיל סיר טלה המיידי הטוב ביותר אי פעם .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
עבורי, גזרים קטנים ופרצ'ינים מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרסניפס, שטוף ומקולף היטבפרסניפס, שטוף ומקולף היטב
4
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמשו במלקחיים מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את הבשר ומעבירים אותו לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום והסוכר החום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפסטונים והגזר ומבשלים עד שהם מתרככים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הוורמוט, עלי הדפנה, החרדל, הבשר המושחם, עצמות הטלה והציר. מערבבים לאיחוד ומכניסים את הסיר למרכז התנור, ללא כיסוי. מבשלים עד שהבשר רך כאשר מחוררים אותו בקצה סכין, בערך 1 עד 1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצמות טלהעצמות טלה
ורמוטורמוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
רגע לפני ההגשה, שמים מחבת יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה ומצפים אותה בשמן זית. לאחר החימום, מוסיפים את שיני השום הנותרות ואת הלחם הפרוס וטוסט משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים את הטוסט מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוציאו את התבשיל מהתנור והשתמשו בכף גדולה כדי להרחיק עודפי שומן או זיהומים מהשטח של הרוטב ולהסיר את העצמות. טועמים לתיבול. מערבבים פנימה את ירקות החרדל והאפונה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים מיד עם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור