תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם כרוב כבוש, ביצה, תבלין infuser, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו פלפל מתוק & תבשיל נקניק עם כופתאות תפוחי אדמה מקורר, צלעות, כרוב כבוש וכופתאות, ו בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כפית שומן בתנור הולנדי 5 ליטר על חום בינוני עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים כרוב כבוש, מלאי, פפריקה וגרגרי ערער. מערבבים לשלב, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. צמצם לרתיחה וטבח, שנחשף במשך חצי שעה. מתבלים לפי הטעם במלח. בינתיים, תכיני את הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
עבור כופתאות: בקערה בינונית, לטאטא יחד מים, ביצה, 3 כפות שומן קר, ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח ואבקת אפייה. לזרוק תערובת קמח לתוך מרכיבים רטובים ומערבבים עם כף עץ עד הבצק שאגי צורות.
זרוק כפיות מעוגלות של בצק לתוך מים רותחים. לאחר שלוש דקות, אחזר כופתה אחת וחתוך אותה. אם בצקי או צ ' וקי בפנים, לחזור לסיר עוד דקה אחת. כאשר מבושל, לנקז כופתאות על צלחת מרופדת מגבת נייר.