קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל עוף דל סול

תבשיל עוף דל סול
תבשיל עוף דל סול דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, דגני קורנפלקס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל סיר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים את ריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, בסיר נפרד, להרתיח את השדיים עוף עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
בקערה גדולה, לשלב את המרק, מיונז, מיץ לימון, אבקת קארי, שעועית ירוקה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מסננים ומערבבים בריגטוני. קוביית חזה עוף מבושל ומערבבים את זה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
5
להעביר את התערובת לתבשיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
מפזרים את הגבינה על גבי מעל כל. בקערה בינונית, מערבבים את החמאה ואת פתיתי התירס ומפיצים את התערובת על הגבינה. לבסוף, מעל ידי זרועים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד הגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד