תבשיל עוף ואורז פרמזן
פרמזן עוף ואורז תבשיל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לכם קצפת, קורנית, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פרמזן עוף, תבשיל פרמזן עוף, ו תבשיל פרמזן עוף.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 2 דקות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
הסר אורז משקיות; להוסיף למחבת. לטגן 30 שניות. מערבבים ביין; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. תערובת אורז כפית בשכבה זוגית לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
מסדרים ירכיים עוף בשכבה אחת על תערובת אורז; מפזרים באופן שווה עם טימין ומלח.
מערבבים מרק ושמנת, ערבוב היטב; לשפוך על תערובת עוף ואורז.
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
אופים 5 דקות נוספות או עד שהעוף נעשה.