תבשיל עוף ובוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל בוטנים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1018 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, חצילים jalapeño—stemmed, ארוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: נזיד בוטנים עוף רזה, נזיד בוטנים עוף אפריקאי, ו נזיד בוטנים עוף אפריקאי.
הוראות
בשקית ניילון חסון, לשלב את קמח התירס עם מלח ופלפל.
מוסיף את העוף בקבוצות וללחוץ למעיל.
בתבשיל כבד גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף ומטגנים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד משחימים היטב, על 12 דקות; להפחית את החום אם העוף חומים מהר מדי.
מעבירים את העוף למגש גדול.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן בתבשיל.
מוסיפים את הבצלים ואת jalapeo ומבשלים על אש נמוכה עד רק התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את המים, חומץ, בוטנים ושום, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להחזיר את העוף לתבשיל, לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד רך מבושל דרך, כ 45 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, חצילים ודלעת צהובה לתבשיל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים מאוד, בערך 1 שעה. להחזיר את העוף לתבשיל, להוסיף את הבצל הירוק ומבשלים עד הבצל הירוק הם במכרז ואת העוף חם, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.