קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל פירה בטטה עם בורבון

תבשיל פירה בטטה עם בורבון
צריך מנה צמחונית בצד? תבשיל פירה בטטה עם בורבון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 528 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פירה בטטה עם זיגוג בורבון, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
לטאטא את הסוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד החמאה של חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף את פקאן ולזרוק עם האצבעות שלך לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של שעועית כליות. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן use.To להרכיב:כאשר תפוחי האדמה המתוקים נעשים צלייה, מניחים את גיליון האפייה על מתלה תיל ומניחים אותו בצד עד תפוחי האדמה המתוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את הבורבון, חמאה נמדדת, גרידת תפוז, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והתערובת החלה לבעבע, כ 5 דקות; להפריש.מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מקוררים, לחתוך אותם לחצי לאורכו. לגרד את הבשר עם כפית ולהעביר אותו לקערה גדולה; להשליך את העורות. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד שהוא כמעט חלק אבל כמה גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
גרידה כתומהגרידה כתומה
נייר אורזנייר אורז
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את תערובת הבורבון ואת החלב ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.מפזרים באופן שווה את ציפוי streusel על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים עד streusel הוא חום זהוב, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מניחים את הצלחת על מתלה חוט ולתת לו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה