תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו) עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 803 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בירה, מצנפת ויסקי, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ארוז קון מריסקו פורטוגזית-פירות ים ואורז, קזואלה דה מריסקוס (תבשיל פירות ים), ו היגאדו קון סלסה קריולה (כבד עם רוטב קריאולי).
הוראות
1
הכינו משחה מהפלפלים הקלויים על ידי טחינתם, ואז מועכים אותם בגב מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2
מערבבים במחצית מכסה המנוע. שמור את החצי השני של פלפל הצ ' ילי לקריולה הסלסה. שמור את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ויסקי סקוטי
Dientes De Ajo
3
מחממים את הציר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את המולים והצדפות. מכסים את הסיר, אך בודקים לאחר מספר דקות ומסירים את הרכיכות לקערה כשהן נפתחות. לאחר שכולם יצאו מהסיר, הוסיפו את הזעפרן כדי להחדיר את הציר והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
זעפרן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בקערה מתבלים את הקמח במלח ופלפל. קמח קלות את בס הים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
Seabass
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית-גבוהה עם 1/4 כוס שמן האנאטו או הקנולה. כשהוא די חם, מוסיפים את הבס וצורבים עד שהוא פריך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
Annatto
בס
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוציאים את הדג ושומרים על צלחת. כעת הוסיפו את הקלמרי לתבנית ובשלו דקה 1 ושמרו עם בס הים. לאחר מכן מוסיפים את השרימפס לתבנית, עם 2 כפות ממרח הפלפל ו 1/4 כוס מהבירה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
Seabass
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
קולים עד לבישול פשוט.
9
מוציאים את השרימפס בעזרת כף מחוררת ושומרים עם שאר פירות הים. כעת צמצמו את נוזל הבישול לסירופ קל ושפכו על פירות הים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
לסיר מרק עמוק על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. כשהוא חם מוסיפים את השום והבצל. מבשלים עד שהם מתחילים להתקרמל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יוצקים פנימה את ציר העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בעזרת מזלג, ומוסיפים את פירות הים, את שאר הבירה והכוסברה ומערבבים פעם נוספת. מכסים שוב ומורידים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים כ-25 דקות. בזמן שהאורז מתבשל מכינים את הסלסה קריולה.
ניתן לשלב את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 215 דולר.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.