קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)

תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו) עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 803 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בירה, מצנפת ויסקי, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ארוז קון מריסקו פורטוגזית-פירות ים ואורז, קזואלה דה מריסקוס (תבשיל פירות ים), ו היגאדו קון סלסה קריולה (כבד עם רוטב קריאולי).

הוראות

1
הכינו משחה מהפלפלים הקלויים על ידי טחינתם, ואז מועכים אותם בגב מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2
מערבבים במחצית מכסה המנוע. שמור את החצי השני של פלפל הצ ' ילי לקריולה הסלסה. שמור את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מחממים את הציר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את המולים והצדפות. מכסים את הסיר, אך בודקים לאחר מספר דקות ומסירים את הרכיכות לקערה כשהן נפתחות. לאחר שכולם יצאו מהסיר, הוסיפו את הזעפרן כדי להחדיר את הציר והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בקערה מתבלים את הקמח במלח ופלפל. קמח קלות את בס הים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
SeabassSeabass
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית-גבוהה עם 1/4 כוס שמן האנאטו או הקנולה. כשהוא די חם, מוסיפים את הבס וצורבים עד שהוא פריך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
AnnattoAnnatto
בסבס
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוציאים את הדג ושומרים על צלחת. כעת הוסיפו את הקלמרי לתבנית ובשלו דקה 1 ושמרו עם בס הים. לאחר מכן מוסיפים את השרימפס לתבנית, עם 2 כפות ממרח הפלפל ו 1/4 כוס מהבירה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
SeabassSeabass
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
קולים עד לבישול פשוט.
9
מוציאים את השרימפס בעזרת כף מחוררת ושומרים עם שאר פירות הים. כעת צמצמו את נוזל הבישול לסירופ קל ושפכו על פירות הים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
לסיר מרק עמוק על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. כשהוא חם מוסיפים את השום והבצל. מבשלים עד שהם מתחילים להתקרמל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
יוצקים פנימה את ציר העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בעזרת מזלג, ומוסיפים את פירות הים, את שאר הבירה והכוסברה ומערבבים פעם נוספת. מכסים שוב ומורידים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים כ-25 דקות. בזמן שהאורז מתבשל מכינים את הסלסה קריולה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
בסיום האורז מערבבים פנימה את האפונה ומגישים עם הסלסה קריולה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
שים את הבצל בקערה קטנה. סוחטים מעליהם את הלימונים; זרוק את הקליפות. כדי להוסיף את השום, מכסה המנוע ויסקי, כוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלמרי, חתוך לסיבוביםקלמרי, חתוך לסיבובים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן אנאטו או שמן קנולהשמן אנאטו או שמן קנולה2בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים12צדפות, נקיצדפות, נקי340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בירה שחורהבירה שחורה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, טחוןשום, טחון6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחוןמלח כשר ופלפל שחור טחון2לייםליים12מולים, ניקהמולים, ניקה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה מתוקה, מבושלאפונה מתוקה, מבושל1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץ קטןבצל אדום, קצוץ קטן1צביטהחוטי זעפרןחוטי זעפרן1מצנפת סקוטש, טחוןמצנפת סקוטש, טחון6שרימפס וורידיםמצנפת סקוטש טחונה שמורהמצנפת סקוטש טחונה שמורה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בס ים, חתוך לחתיכות 2 אינץבס ים, חתוך לחתיכות 2 אינץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך1פלפל צהוב, קלוי, קלוף, נבע וזרעפלפל צהוב, קלוי, קלוף, נבע וזרע

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

ניתן לשלב את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 215 דולר.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.