קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל צייד פולני

תבשיל צייד פולני
נזיד צייד פולני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם פורצ'יני, שמן צמחי, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Bigos (תבשיל צייד פולני), ביגוס פולני / תבשיל האנטר, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יוצקים מי ברז חמים על הפטריות המיובשות ומטביעים אותם במשך 20-40 דקות, או עד רך. לטחון או למחוץ את גרגרי ערער וגרגירי פלפל שחור בערך; אתה לא רוצה אבקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גרגרי ערערגרגרי ערער
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים את כתף החזיר לחתיכות גדולות, על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
3
חותכים את הנקניקיות לחתיכות בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מסננים את הכרוב ומניחים בצד. לנקות את כל לכלוך מן הפטריות לחתוך אותם לחתיכות גדולות; להשאיר קטנים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מחממים את שומן הבייקון או שמן צמחי בסיר lidded גדול לרגע או שניים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, חום את כתף החזיר מעל חום בינוני גבוה. אל תצטופפו במחבת. תניח את הבשר המשחה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
שים את הבצל והכרוב הטרי לתוך הסיר ואת sauté במשך כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב רך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מפזרים קצת מלח עליהם. הירקות ייתנו הרבה מים, וכאשר הם עושים, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. אם אתה עושה גרסה מבוססת עגבניות, להוסיף את רסק עגבניות כאן. לאחר הסיר נקי והכרוב והבצל רך, להסיר מן הסיר ולהניח בצד עם כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם ללא כל שמן נוסף, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם משחררים את המים שלהם. ברגע שהם עושים, מפזרים קצת מלח על הפטריות. כאשר המים כמעט נעלמו, להוסיף בחזרה את כתף החזיר, תערובת כרוב ובצל, ולאחר מכן כל דבר אחר מלבד שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
9
מוסיפים את הבירה, אם משתמשים, או את רוטב העגבניות אם יוצרים את הגרסה מבוססת העגבניות. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
10
לא צריך להיות לך מספיק נוזל כדי להטביע הכל. זה טוב: Bigos הוא תבשיל "יבש", וחוץ מזה, החומרים ייתן יותר נוזלי כפי שהם מבשלים. מביאים הכל לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
ביגוס טוב יותר ככל שהוא מבשל, אבל אתה יכול לאכול את זה ברגע שסכין החזיר מתפרק. בדוק ב 2 שעות, ולאחר מכן כל 30 דקות לאחר מכן. כאשר הקילוע רך, לדוג אותו החוצה ולמשוך את הבשר והשומן מן העצמות להשליך את העצמות ואת השומן, ואז לחתוך את הבשר בערך ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עד שהם רכים, לפחות 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
13
Bigos מוגש הטוב ביותר פשוט, עם לחם שיפון ובירה. אם אתה רוצה בעיטה קטנה, להוסיף את החרדל או חזרת ממש לפני שאתה אוכל את זה. ביגוס משפר עם הגיל, מדי, ולכן המתכון הזה עושה כל כך הרבה: השאריות שלך יהיה אפילו טוב יותר מאשר התבשיל היה ביום הראשון.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
לחם שיפוןלחם שיפון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. Inapawine קברנה סוביניון עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
Inapawine קברנה סוביניון
Inapawine קברנה סוביניון
תחושה מיידית של תבלין לאף ואחריו דובדבן שחור אינטנסיבי, שזיף עם רמזים של פלפל. אלכוהול גדול הוא ניכר אבל לא הייתי קורא לזה מהמם במובן זה. זה עושה עבור "פצצת פירות" של התחלה למונית טעימה זה. בסך הכל מראה חזק.