תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם בצל מטוגן עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שעועית, חלב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם טבעות בצל מטוגנות בסגנון פנקו, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, ו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בצל וחלב בקערה בינונית; בואו לעמוד. בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום (2 אינץ') כדי 191°.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, לערבב Bisquick, מלח ופלפל עד מעורב היטב.