תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם בצל מטוגן
תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם בצל מטוגן עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שעועית, חלב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם טבעות בצל מטוגנות בסגנון פנקו, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, ו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל וחלב בקערה בינונית; בואו לעמוד. בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום (2 אינץ') כדי 191°.
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, לערבב Bisquick, מלח ופלפל עד מעורב היטב.
מניחים בצל בשקית; לנער מעיל.
הסר בצל משקית מתנער עודף. בעדינות מניחים חצי בצל בשמן; מטגנים 2 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם הבצלים שנותרו.
בואו בצל לעמוד בעת הכנת תערובת שעועית.
בתבשיל 3 ליטר ungreased, מערבבים מרק, רוטב סויה, פלפל, שעועית ירוקה מבושלת ו -1 1/2 כוסות בצל.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חם מבעבע, הוספת בצל שנותר במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה.