תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף כרוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 371 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כמון טחון, כרוב, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, תבשיל כרוב שעועית לבנה, ו שעועית לבנה ותבשיל כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
הקפד לשטוף את השעועית שלך תחילה ולבדוק סלעים ולאחר מכן להשרות לילה במים קרים. או לעשות טבילה מהירה על ידי הרתחת השעועית במים מספיק כדי לכסות על ידי סנטימטר במשך דקה אחת, ולאחר מכן לכסות ולאפשר לעמוד לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
2
מסננים לפני שתמשיך עם המתכון.
3
מחממים סיר לחץ או תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
תנור הולנדי
4
מוסיף את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה (אופציונלי אבל מאיץ את בראונינג). מבשלים עד הבצל רך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בצל
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את השעועית, המים, 2 כפיות פפריקה, 1 כפית אורגנו, 1 כפית כמון, ובזיליקום יבש לסיר. מביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לאטום את התנור שלך ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות; ואז לבצע שחרור מהיר. אם בישול בסיר רגיל, להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד שעועית הם רק בקושי מבושל כל הדרך, 30 דקות עד 1 1/2 שעות. בדוק סיר מדי פעם ולהוסיף יותר מים כדי לכסות את השעועית אם זה נראה נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום יבש
אורגנו
פפריקה
שעועית
כמון
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הדלעת יחד עם שאר התבלינים, הפלפלים, העגבניות והמלח, אם משתמשים. לאטום את התנור ולבשל בלחץ גבוה במשך 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
עגבנייה
פלפלים
סקווש
מלח
8
תן ללחץ לרדת באופן טבעי; לאחר 15 דקות, לחץ שחרור מהיר במידת הצורך. עבור בישול stovetop, להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים. כיסוי ומבשלים עד שעועית וסקווש הם מאוד רך.בדוק את התיבול ולהוסיף עוד כמון, אורגנו, או מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
אורגנו
סקווש
שעועית
כמון
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כיריים
9
מוסיפים את כרוב ותירס ומבשלים, מכוסה, עד כרוב הוא רך. מערבבים בזיליקום ומבשלים עוד דקה לפני ההגשה.