תירס קרמל עם שקדים מעושנים ופלר דה סאל
תירס קרמל עם שקדים מעושנים ופלר דה Sel נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מתאבן זה יש 546 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלר דה סאל, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תירס קרמל סוכר חום עם Fleur De Sel, תירס קרמל סוכר חום עם Fleur De Sel, ו קוקו-קרמל תירס עם שקדים ואוכמניות.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או רדיד אלומיניום וגריז בנדיבות עם תרסיס שמן צמחי nonstick. בנדיבות לרסס קערה גדולה וכל אבל החלק הידית של כף גדולה או מרית גומי.
בסיר עמוק גדול עם מכסה, לשלב את גרעיני פופקורן, שמן, ומלח ומערבבים כדי לצפות את הגרעינים בשמן.
מניחים את הסיר על חום גבוה בינוני, מכסים במכסה, ומבשלים, מנערים את הסיר לעתים קרובות כדי להפיץ מחדש את הגרעינים, עד שכל הגרעינים צצו, 6 עד 8 דקות.
מעבירים את הפופקורן לקערה הגדולה שמוכנה, ומשליכים את הגרעינים שלא נקטפו. לעשות קדימה: פופקורן יכול להיות צץ מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
בסיר עמוק גדול מעל חום גבוה בינוני, לשלב את סירופ תירס, סוכר, ו 1/4 כוס מים ומערבבים לשלב. לבשל, ללא הפרעה, עד התערובת מפתחת צבע ענבר בהיר, על 10 דקות.
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את סודה לשתיה וחמאה, ומערבבים ברציפות כדי להמיס את החמאה ולשלב את החומרים, כ -20 שניות. (התערובת תהיה חמה מאוד יהיה קצף עד בנקודה זו-ערבוב מתמשך יעזור subside קצף.) עובד במהירות, לשפוך את הקרמל על פופקורן ולהוסיף את השקדים, ולאחר מכן להשתמש בכפית מוכנה או מרית גומי כדי לערבב הכל יחד, מנסה באופן שווה מעיל פופקורן ואגוזים בקרמל.
העברת גיליון אפייה מוכן, להפיץ את תירס הקרמל ככל האפשר.
מפזרים פלר דה sel ולתת מגניב להקשיח במשך כ 20 דקות. לשבור את התירס קרמל לתוך חתיכות קטנות, בגודל ביס לשרת. לעשות קדימה: תירס קרמל יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
בעת ביצוע הקרמל, פעם הסוכר מתחיל caramelize אתה יכול לסובב את המחבת כדי להפיץ באופן שווה את הצבע, אבל להימנע ערבוב, אשר יגרום הסוכר להתגבש ולהקשיח.