תירס Cajun ומרק סרטנים
תירס Cajun ומרק סרטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. אם יש לך שרימפס נוזלי ומרתיחים סרטן תיבול, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. . נסו מרק סרטנים ותירס, מרק תירס וסרטנים בריא יותר, ו מרק תירס צונן עם בזיליקום, אבוקדו וסרטן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה בקמח. לבשל 5 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד roux זהב צורות; להפריש.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני.
מערבבים את הבצל, שום, סלרי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את התבלינים Cajun לפי הטעם. מערבבים את המרק, תירס, עלה דפנה. להביא לרתיחה, ואז לשפוך את החלב, שמנת, ורתיחה סרטן נוזלי. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, להפחית את החום נמוך ומבשלים 7 דקות. מערבבים את רו, 1 כף בכל פעם, מיזוג ביסודיות. המשך לבשל, על אש נמוכה, לטאטא עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בשר סרטנים, בצל ירוק ורוטב ווסטרשייר. מבשלים 6 עד 8 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.