קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

תנור מטוגן בחמאה הליבוט

תנור מטוגן בחמאה הליבוט
תנור מטוגן בחמאה הליבוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1147 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך תיבול יווני, חלב חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו תנור שום ועשב-הליבוט מטוגן, תנור שום ועשב מטוגן הליבוט, ו תנור חלב "מטוגן" עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שקית פלסטיק גדולה לאגירה בקערה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את חלב החמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף את פילה הליבוט וסגור את התיק. מקררים לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
4
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים חצי הקרקרים וחצי של התיבול היווני לתוך בלנדר. מכסים ודופק עד שהם הופכים פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לתוך קערה רדודה, וחזור עם הקרקרים הנותרים תיבול יווני.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להקציף ביצים עם מים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר הליבוט מהתיק ולהשליך את המרינדה. לטבול דגים לתוך הביצה ולאחר מכן בפירורים עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים פילה מצופה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. אל תתנו להם לגעת, כפי שהם לרתך את עצמם יחד.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
טפטוף החמאה על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהדגים אטומים ופתיתים בקלות עם מזלג, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה