קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

תנין צ'ילי

תנין צ'ילי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בשר תנין טחון, שעועית, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. מתכונים דומים: אצבעות תנין, Allemond תנין, ו Hushpuppies תנין.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את פלפל ירוק בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להגביר את החום לחום בינוני-גבוה ומערבבים את תנין הקרקע. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, ומשחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את העגבניות הכתושות, קוקטייל מיץ עגבניות וירקות, שעועית שחורה, שעועית, וצ 'יפוטלה צ' ילה. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון, קינמון, פפריקה מעושנת, מלח סלרי, זנגביל טחון, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב במים אם הצ ' ילי הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל מיץ ירקותקוקטייל מיץ ירקות
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
שעועיתשעועית
שעועית שחורהשעועית שחורה
מלח סלרימלח סלרי
קינמוןקינמון
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כמוןכמון
מיםמים
מלחמלח
3
מגישים עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף

ציוד

מרכיבים

425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית שחורה, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית, שטוף סחוטשעועית, שטוף סחוט794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1אוראו ממולאים כפוליםזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 כף אורגנו מיובשצ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, קצוץצ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, קצוץ1פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר תנין טחוןבשר תנין טחון1דאשרוטב חריף, או לפי הטעםרוטב חריף, או לפי הטעם11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1אוראו ממולאים כפולים1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1בצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוקטייל מיץ עגבניות-ירקות (כגון v8®)קוקטייל מיץ עגבניות-ירקות (כגון v8®)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Papet del Mas Cava Brut עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה היא נעימה מאוד, קלה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם פירות ופרחים הערות. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.