קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

תפוז, סלק קלוי וסלט ארוגולה

תפוז, סלק קלוי וסלט ארוגולה
תפוז, סלק קלוי וסלט ארוגולה עשוי להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה, גבינת עיזים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, רוסטביף, סלק וסלט ארוגולה עם ויניגרט תפוזים, ו סלט סלק קלוי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות. לעטוף סלק בחוזקה בנייר נייר קלף מרופד אלומיניום; מניחים על גיליון אפייה מעוטר. מבשלים עד רך כאשר פירסינג עם קצה סכין חדה, 45 עד 50 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף את עורות, באמצעות מגבות נייר כדי לשמור על הידיים שלך מכתים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חתוך לפרוסות.