תפוחי אדמה אדומים צלויים בלימון
תפוחי אדמה אדומים צלויים בלימונים לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 234 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו טימין, פלפל, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . עם ציון ספונקולרי של 61% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דלעת דליקטה צלויה עם פארו, בצל אדום צלוי, גבינת עיזים וארוגולה , מטבל בצל חרוך עם. תפוחי אדמה אדומים מאודים לטבילה , ותפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
בקערה בינונית מערבבים מיץ לימון, שמן, טימין, שום מלח ופלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה, מערבבים לציפוי.
מקום ב-89 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת שצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב מדי פעם.