תפוחי אדמה אפויים עם מרשמלו
תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם מרשמלו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרשמלו, פלפל, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פעמיים אפוי בטטה עם מרשמלו קלוי, פעמיים אפוי בטטה עם סוכר חום, פקאן ומרשמלו, ו בטטות ומרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקרצף תפוחי אדמה, לעטוף בנפרד בנייר כסף בזמן עדיין מעט לח.
מניחים תפוחי אדמה ישירות על מתלה תנור; אופים ב 400 במשך כ 1 שעה או עד מכרז.
הסר מהתנור; לאפשר להתקרר מעט לפני הסרת רדיד.
חותכים חריץ 3 אינץ ' בחלק העליון של כל תפוח אדמה, ולדחוף יחד בשני הקצוות.
מוסיפים על 1 כפית חמאה לכל אחד, ולחץ למטה לתוך בשר של תפוחי אדמה.
מוסיפים מלח ים ופלפל; למעלה כל אחד עם 5 עד 6 מרשמלו מיניאטורי.
מניחים על תבנית אפייה, ואופים ב 400 במשך 5 עד 8 דקות או עד מרשמלו הם חום זהוב מעט נמס.
מגישים חם עם חמאה נוספת, אם תרצה.