תפוחי אדמה אפויים All-American
תפוחי אדמה אפויים All-American עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'דר, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כל מולסה אמריקאית שעועית אפויה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו סופגניות קוקוס אפויות עם זיגוג ברי (כל הסופגניות האמריקאיות!) (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה. בתנור: מחממים תנור ל 191°. לשפשף תפוחי אדמה יבש לטפוח. דקירה בכל מקום עם מזלג. לשפשף קלות עם שמן צמחי; מפזרים מלח.
מניחים על מתלה תנור ואופים עד סכין מוכנס במרכז שקופיות תפוחי אדמה בקלות, על 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות. במיקרוגל: לשפשף תפוחי אדמה. דקירה בכל מקום עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח; מיקרוגל על 4 דקות גבוהות. הפוך תפוחי אדמה ומיקרוגל עד סכין מוכנס במרכז תפוחי אדמה מחליק בקלות, 6 עד 8 דקות יותר. זמן הבישול ישתנה בהתאם למיקרוגל.
במחבת גדולה, לבשל בייקון מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קראמבל 2 פרוסות.
חותכים צלב עמוק בחלק העליון של תפוחי אדמה ולסחוט כדי לפתוח. Fluff את הבשר עם מזלג ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים בייקון מתפורר וחצי של שמנת חמוצה, צ ' דר וערית בין תפוחי אדמה ומערבבים לבשר. למעלה עם שמנת חמוצה נותרת, צ ' דר, עירית ובייקון ומגישים.