תפוחי אדמה דרום-מערביים
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את פטריות הדרום-מערביות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 298 קלוריות . מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מתאים ל-6 מנות . אם יש לכם שמנת וסלסה, מלח ופלפל, גבינת פפר ג'ק, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 48% . מתכונים דומים: שיבולת שועל בריאה מדרום-מערב , מרק תירס דרום-מערבי מהיר וקל , ופטריות ממולאות מדרום-מערב .
הוראות
דקרו את תפוחי האדמה; הניחו על צלחת המתאימה למיקרוגל. חממו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 6-8 דקות או עד שכמעט רכים. קררו מעט; קלפו וחתכו לפרוסות בעובי 3 מ"מ.
סדרו חצי מתפוחי האדמה בתבנית פאי משומנת המתאימה למיקרוגל בקוטר 23 ס"מ. תבלו במלח ופלפל.
מפזרים חצי מכמות הגבינות. חוזרים על השכבות. מעל מפזרים בצל וזיתים.
חממו במיקרוגל, ללא מכסה, במשך 7-8 דקות או עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה רכים.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.