תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, כיסוני סרטנים עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון Aïoli, ו סלמון צרוב ואיולי לימון עם תפוחי אדמה אדומים, אספרגוס, חשיש ירוק כרוב.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים מים חמים, 2 כפות קמח ושמרים. מערבבים; לתת לעמוד במקום חם על 30 דקות או עד בועות קטנות טופס.
בקערה גדולה, לערבב פירה עם תערובת שמרים 2 כוסות קמח. מערבבים בתערובת ביצים עד מעורבב היטב. מכסים במגבת ולהגדיר במקום חם על 1 1/2 שעות או עד תערובת תפוחי אדמה כפולה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
ב מטגן עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן צמחי חום (2 עד 3 אינץ') כדי 177°. Drop תערובת תפוחי אדמה על ידי כפות לתוך שמן חם. מטגנים 3 עד 4 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב.