תפוחי אדמה ממולאים תרד וגבינה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ממולאים תרד וגבינה מעושנת. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 387 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, גבינה גס כגון גאודה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. נסו תפוחי אדמה ממולאים תרד וגבינת עיזים, פורטובלו ממולאים בנקניק, תרד ומוצרלה מעושנת, ו תפוחי אדמה ממולאים תרד-בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לשפשף את תפוחי האדמה, ללטף אותם יבש. לדקור את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג ולאפות אותם באמצע התנור במשך 45 דקות עד 1 שעה.
בעוד תפוחי האדמה אפויים, בסיר כבד לבשל את התרד במים נצמדים העלים, מכוסה, על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות, או עד שהוא נבול.
מסננים את התרד במסננת מעל קערה, שומרים את נוזל הבישול, וחותכים אותו גס.
בקערה, לשלב את התרד והחמאה. בעוד תפוחי האדמה חמים, חצי אותם לאורך, לגרוף אותם החוצה, משאיר את הפגזים דקים ככל האפשר, וקוצצים את תפוחי האדמה החוצה בגסות.
מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים לקערה עם התרד, המשלב את התערובת היטב.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים ב 1 כוס הגבינה ו 1 כף של נוזל בישול שמור, או מספיק כדי להגיע עקביות חלקה, העונה את התערובת עם מלח ופלפל, לחלק אותו בין קליפות תפוחי אדמה, ומעל זה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה באמצע תנור שחומם מראש 425 מעלות במשך 10 דקות, או עד שהם מחוממים דרך.