קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מרווה מוקרמים

תפוחי אדמה מרווה מוקרמים
תפוחי אדמה מרווה מוקרמים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, עלי מרווה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה מרווה מוקרמים, גבינה פרושוטו תפוחי אדמה מרווה מוקרם, ו Gratin מרווה אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו את השמנת, 1/2 כפית מלח והמרווה לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 10 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס 1/8 אינץ ' עבה (השתמש מנדולינה, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מכסים את החלק התחתון של המנה מוכנה עם כרבע מתפוחי האדמה, חופפים את הפרוסות. מתבלים במלח ופלפל קאיין ומפזרים שליש מהגבינה. חזור על השכבות 2 פעמים נוספות (תפוחי אדמה, מלח, קאיין, גבינה), המסתיימים בשכבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים את השמנת, משליכים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
יוצקים את השמנת לתוך המנה ולחץ על תפוחי האדמה למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים את 2 כפות הנותרים חמאה לחתיכות ולנקד על תפוחי האדמה. מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור; מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F ואופים 40 דקות, ואז חושפים ואופים עד להזהבה ותוססת, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
צילום: כריסטינה הולמס