קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מרווה מוקרמים

תפוחי אדמה מרווה מוקרמים
תפוחי אדמה מרווה מוקרמים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, עלי מרווה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה מרווה מוקרמים, גבינה פרושוטו תפוחי אדמה מרווה מוקרם, ו Gratin מרווה אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו את השמנת, 1/2 כפית מלח והמרווה לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 10 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס 1/8 אינץ ' עבה (השתמש מנדולינה, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מכסים את החלק התחתון של המנה מוכנה עם כרבע מתפוחי האדמה, חופפים את הפרוסות. מתבלים במלח ופלפל קאיין ומפזרים שליש מהגבינה. חזור על השכבות 2 פעמים נוספות (תפוחי אדמה, מלח, קאיין, גבינה), המסתיימים בשכבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים את השמנת, משליכים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
יוצקים את השמנת לתוך המנה ולחץ על תפוחי האדמה למטה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
חותכים את 2 כפות הנותרים חמאה לחתיכות ולנקד על תפוחי האדמה. מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור; מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F ואופים 40 דקות, ואז חושפים ואופים עד להזהבה ותוססת, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
צילום: כריסטינה הולמס