תפוח אדמה לבבי, מרק בייקון ובצל
תפוח אדמה לבבי, בייקון ומרק בצל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לך בצל, חלמונים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: תפוח אדמה לבבי & צ'דר עם מרק בייקון, מרק תפוחי אדמה אפוי עם בייקון, בצל וצ'דר, ו מרק בצל צרפתי לבבי.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבייקון במשך כ 7 דקות, או עד השחמה קלה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את החמאה או מרגרינה ובצל ו לטגן במשך כ 5 דקות, או עד בצל מכרז.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב במשך דקה אחת.
הסר סיר מחום ולהוסיף בהדרגה את המים, ערבוב היטב. חזור אל הכיריים, מעלה את החום לגבוה.
מוסיפים את המרק ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מפחיתים את החום לנמוך. מבשלים חשפו במשך כ 10 דקות, או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
בקערה קטנה, לשלב את החלמונים ואת שמנת חמוצה ומערבבים יחד. בהדרגה להוסיף תערובת זו למרק, ערבוב טוב.
חום דרך, אבל לא להרתיח. מערבבים את הפטרוזיליה רק לפני ההגשה.