קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תפוח אדמה לבבי, מרק בייקון ובצל

תפוח אדמה לבבי, מרק בייקון ובצל
תפוח אדמה לבבי, בייקון ומרק בצל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לך בצל, חלמונים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: תפוח אדמה לבבי & צ'דר עם מרק בייקון, מרק תפוחי אדמה אפוי עם בייקון, בצל וצ'דר, ו מרק בצל צרפתי לבבי.

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבייקון במשך כ 7 דקות, או עד השחמה קלה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את החמאה או מרגרינה ובצל ו לטגן במשך כ 5 דקות, או עד בצל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
הסר סיר מחום ולהוסיף בהדרגה את המים, ערבוב היטב. חזור אל הכיריים, מעלה את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
4
מוסיפים את המרק ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מפחיתים את החום לנמוך. מבשלים חשפו במשך כ 10 דקות, או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
בקערה קטנה, לשלב את החלמונים ואת שמנת חמוצה ומערבבים יחד. בהדרגה להוסיף תערובת זו למרק, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חום דרך, אבל לא להרתיח. מערבבים את הפטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה