תפוח-בלסמי צלעות חזיר ואורז
צלעות חזיר ואורז תפוח בלסמי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 610 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת $3.02 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 4. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ בלסמי, בצל, פלפל ופטריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר עם תפוח - טעם של סתיו תוך 30 דקות , צלעות טלה במרינדה בלסמי , וצלעות חזיר וקארי וכרובית עם אורז בסמטי .
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חזיר חומות משני הצדדים; להסיר מהמחבת.
באותה מחבת, מוסיפים תפוחים, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה אורז, מרק, חומץ, טימין, ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מניחים מעל צלעות חזיר; מבשלים, מכוסה, 4-6 דקות או עד שמדחום המוכנס לבשר חזיר מצביע על 145°.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.