תפוח-עוגת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה תפוח-קינמון. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, ג'ינג'ר טחון, סודה לשתייה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-103 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת קפה תפוח קינמון, עוגת קפה קינמון תפוח, ו עוגת קפה תפוח קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית אפייה בגודל 8" מרובע ומניחים בצד. לזרוק תפוחים חתוכים לקוביות עם 1 כפית קינמון עד מצופה היטב ולהניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא קמח, נשאר קינמון, זנגביל, סודה לשתיה ואבקת אפייה יחד.
מוסיפים רסק תפוחים, סוכרים, תמצית וחלב שאינו חלבי.
מערבבים עד כמעט בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תפוחים חתוכים לקוביות. המשך לערבב, הוספת מעט חלב נוסף שאינו חלבי במידת הצורך.
יוצקים הבלילה לתוך תבנית אפייה ולהשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה הבלילה. סדר פרוסות תפוח מעל, חפיפה קטנה זה בסדר.
מערבבים 1/2 כפית קינמון ו 1 כף סוכר יחד עד בשילוב טוב ואז מפזרים מעל תפוחים עד מצופה היטב.
אופים 35-50 דקות או עד שן מוכנס לבחור יוצא נקי.מידע תזונתי
36gdietary Fiber4gSugars16gProtein4g