תרד וקיש גודה מעושן ללא סרטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תרד וגודה מעושן קיש ללא סרטנים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פפריקה, בצל ירוק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו קיש ארטישוק וגודה מעושן, הודו מעושן ללא סרטנים וקיש תרד, ו תרד, בצל ירוק וגודה קיש מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מברשת זכוכית 9 אינץ ' או מחבת פאי קרמיקה עם חמאה רכה ומפזרים חצי פרמזן על גבי.
מניחים את המחבת על תבנית אפייה.
לסחוט את התרד בקבוצות, מאוד בתקיפות ביד, כדי להסיר עודף מים. שים תרד במעבד מזון, יחד עם הביצים, חלמונים, חצי וחצי, גאודה, קמח, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל לפי הטעם. פועם עד תערובת הוא צבע ירוק אפילו עם חתיכות של תרד, על 30 שניות.
הוסף את הבצל הירוק ואת הדופק בקצרה לערבב.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
מפזרים את החלק העליון עם 2 כפות הנותרים פרמזן ופפריקה.
מניחים על המדף התחתון של אופים התנור עד קיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 45 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.