תרד ושלושה רביולי גבינה עם רוטב סוגו
תרד ושלושה רביולי גבינה עם רוטב סוגו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 24 . מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, תרד תינוק, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רביולי תרד וגבינה ברוטב שום וחמאה מרווה, רביולי תרד וגבינה תוצרת בית, ו רביולי תרד וגבינת קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את בצק הפסטה כפי שמכוון במתכון הראשי.
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב, ערבוב לשלב.
כדי להפוך את הרוטב: מעיל מחבת טחון רחב עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להוסיף את הבצל, שום, אנשובי; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות עד ריחני ורך.
מוסיף את הזיתים, צלפים, בזיליקום קרוע ביד. מוסיפים בזהירות את העגבניות (שום דבר לא ניתז כמו עגבניות), מבשלים ומערבבים על אש נמוכה, עד שהנוזל מבושל למטה והרוטב סמיך, כ -20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.