תרד מוקפץ ובצל
תרד ובצל מוקפצים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 126 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו תרד מוקפץ עם בייקון ובצל, ספצל חרדל עם תרד מוקפץ, בצל מתוק ושיטאקי, ו חביתה דקה עם בצל מקורמל, פטריות מוקפצות, חזיר, תרד וברי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 עד 5 דקות.
מוסיפים את התרד וזורקים לנבול, בערך 1 דקה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.;
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.