תרנגולות קורניש מתובלות
תרנגולות קורניש מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך חמאה, תרנגולות משחק קורניש, רוטב צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש מוזהבות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים רוטב סויה, רוטב צדפות, שום ופלפל.
מניחים תרנגולות משחק קורניש בתערובת, ו marinate 10 דקות.
מעבירים תרנגולות לתבנית אפייה בינונית, ומכסים בתערובת המרינדה. כיסוי צלחת, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר כיסוי מן המנה, ומניח 1/2 החמאה על כל תרנגולת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות C). צולה לעתים קרובות עם תערובת המרינדה, להמשיך לאפות 30 דקות, או עד החיצוני של התרנגולות הוא השחמה קלות פריך, הפנים הוא כבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור.