קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 25 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים® JELLÂ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 46 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך סוכר, בטוח ג'לי פירות פקטין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא פירות הדר-תות שדה ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ועפעפיים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מערבבים מיץ תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
4
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים לתערובת מיץ; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. ג ' לי מוכן עכשיו לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')