תנור איטי Barbacoa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, טורטיות קמח, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בישול איטי בשר Barbacoa, בישול איטי בשר Barbacoa, ו בישול איטי בשר Barbacoa (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צלי ועלי דפנה בבישול איטי גדול. במעבד מזון או בלנדר, לשלב חומץ, מיץ לימון, פלפלים, שום ותבלינים. תהליך על גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אבוקדו האס מעוך קלות
למרקם חלק וניתן למריחה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים תערובת חומץ ומרק על צלי. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות, עד צלי הוא מזלג מכרז. בשר בגרוס עם 2 מזלגות; לחזור מיצים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ