קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

Becel ® דלעת חג עם תפוח ואוכמניות

Becel ® דלעת חג עם תפוח ואוכמניות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: מאפינס דלורית עם חמוציות, גרגרי חיטה עם דלעת סקווש, Edamame ו חמוציות, ו נקניק ועשב מלית עם דלורית חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 220 מעלות C (425 מעלות F).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב Becel® Buttery טעם מרגרינה וכל החומרים בתבנית אפייה 1-1 / 2 ליטר. עונה, אם תרצה, עם מלח. לכסות ולאפות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר כיסוי ואופה 15 דקות נוספות או עד סקווש הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה